Nedan hittar du lite som jag skrivit i fallande kronologisk ordning.


”I skuggan av GS Trophy” är ett kåseri om hur det kan gå när drömmar, förhoppningar och verklighet inte möts. Publicerat i svenska BMW-klubbens klubbtidning Bumsen #1 2023:


En serie inlägg om DFX jag skrivit för Prevas LinkedIn-blogg. För en gångs skull handlar det inte om motorcyklar, och vänder sig till alla med någon form av tekniskt intresse eller bara vill ha en liten inblick i en konstruktörs värld:


”Uffes guide till MC-världen” kom till under en epok då jag var mycket aktiv som SMC-instruktör och fick svara på allehanda frågor ideligen. Detta är en sammanfattning av det mesta man behöver veta som motorcyklist.


”Mae Ukemi i praktiken” publicerades i Uppsala ju-jutsu klubbs tidning ”Kastväsendet” under en tid då jag aktivt tränade både ju-jutsu och enduro. Korsbefruktning från sin bästa sida.


I mc-klubben motorcykelentusiasternas tidning Blaskan ville man ha in inte mindre än två artiklar i samma nummer 2003. ”Årsmötets förbannelse” beskriver vedermödorna när man vill åka motorcykel men inte har någon egen, och ”Til Topps” är en reseskildring av en grusresa till Norge när incidenterna avlöser varandra.


Sveriges Motorcyklisters tidning ”MC-Folket” tog in ett kåseri om min BMW R1100 GS, och varför man borde ha en sådan.


Min bror Jocke Sahlström var vid tiden för detta reportage redaktör på tidningen Race, och där passade det att publicera en kort berättelse om roliga motorcykelresor till Gran Canaria.